Internen Midiora nemen deel aan verjaardagsquiz (Iedereen beroemd)

Het populaire televisieprogramma 'Iedereen beroemd' is onlangs opnames komen maken op ons internaat.  Nadat we vroeger al eens figureerden in de rubriek 'De Hoofdtelefoon', mochten we deze keer deelnemen in 'De Verjaardagsquiz'.  Jarige van dienst was Liam.  Frans en Emiel waren de quizzers die in de verjaardagsquiz een prijs voor Liam probeerden binnen te halen.  Iets dat ze met glans hebben gedaan, want ze hebben de hoofdprijs gewonnen.  Zo mogen ze binnenkort met hun drietjes een namiddagje gaan lasershooten.

Het filmpje kan je tijdelijk via deze link bewonderen.  Er zijn ook enkele foto's gemaakt die we jullie niet willen onthouden.

Internen Humaniora ontmoeten Jasper Steverlinck

Jaarlijks worden er door de begeleiding van de Humaniora drie culturele uitstappen georganiseerd.  Dit jaar stond als eerste uitstap 'Jasper Steverlinck' op het programma.  Hij is de vroegere frontman van het fantastische 'Arid' en heeft als solo artiest al enkele schitterende nummers en covers op zijn repertoire staan.  Kortom, een echte klasbak.  Iets waar de internen die zijn gaan kijken/luisteren het achteraf volledige mee eens waren.  De spreekwoordelijke kers op deze fantastische avond was toen onze internen samen met Jasper op de foto mochten.  Jasper bedankt voor deze muzikale topavond!

Internaat Kindsheid Jesu gaat paintballen en geniet van een heerlijke BBQ

Het is stilaan een traditie geworden, de afrondingsactiviteit van de Humaniora.  Vorige edities brachten ons al naar Disneyland Parijs, Warner Brothers Movieworld, Phantasialand,...  Dit jaar hadden de internen gekozen voor een actieve paintball namiddag met aansluitend een verfrissende duike en een overheerlijke BBQ.  Dit alles in combinatie met schitterend weer en een leuke bende zorgde ervoor dat de eindejaarsactiviteit ook dit jaar weer een schot in de roos was!

Internaat Kindsheid Jesu ontmoet Bent Van Looy

Op dinsdag 14 februari maakten we met de internen van de Humaniora een culturele uitstap. Jaarlijks worden er drie culturele uitstappen georganiseerd. Dit jaar stond als tweede uitstap de imposante ‘Bent Van Looy’ op het programma. Op valentijnsavond gingen we met 8 internen van de Humaniora een concert bijwonen in CC-Hasselt. Het was zeker de moeite en we mochten ook nog eens op de foto met de sympathieke Bent.

Internaat Kindsheid Jesu neemt deel aan YouTube wedstrijd Olyfran

Enkele internen van de Humaniora hebben ook dit jaar een filmpje gemaakt om deel te nemen aan de Youtube wedstrijd 2016-2017 van Olyfran (de Vlaamse Olympiade van het Frans). 
Nadat ze de afgelopen jaren al enkele malen tweede en eerste geworden zijn en zelfs een keertje de juryprijs hebben gewonnen, mikken ze ook dit jaar weer op een podiumplaats.
Het filmpje dat de meeste kijkers heeft op 19 april 2017 zal uitgeroepen worden tot de uiteindelijke winnaar van de wedstrijd.

Bekijk het filmpje zo vaak mogelijk, like het en deel het met je vrienden.  Onze internen zullen jullie eeuwig dankbaar zijn.

Matteo Simoni op internaat

Matteo Simoni spreekt lovende woorden over zijn tijd op internaat

"Het internaat heeft me gevormd tot wie ik nu ben, want ik ben ondergedompeld in een warm bad."  Tijdens de apotheose van het Midwinter-event richt een dankbare en enthousiaste oud-intern van het Internaat Kindsheid Jesu in Hasselt, zich tot de internaatsopvoeders en internen. 

 

Inhoud syndiceren

© 2017 Scholen Kindsheid Jesu | Kempische Steenweg 400 - 3500 Hasselt | info@kjhasselt.be | Tel.: 011 27 84 60 | BE0463.569.334


          Telefoon: 011/278461

          middenschool@kjhasselt.be

         
      Telefoon: 011/278462

      humaniora@kjhasselt.be

 

         
      Telefoon: 011/278463

      internaat@kjhasselt.be

 

         

      ouders@kjhasselt.be

 

Comments